We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Architecten & studiebureaus

Ben jij als architect of studiebureau nog op zoek naar een totaalpartner voor energietechnieken en installaties? Dan zit je goed bij ETS!

 

ETS is een totaalaannemer met meer dan 50 jaar gecombineerde ervaring in de sector. Met 30+ projecten per jaar voorzien we onze klanten van alle nodige bouwtechnieken en energie-installaties, van sanitair tot verwarming, elektriciteit en ventilatie.

Bekijk hier al enkele van onze realisaties

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

We zijn een all-in totaalpartner voor energietechnieken en -installaties met alle nodige kennis in huis. Kortom, één aanspreekpunt voor al je installaties. Geen verschillende (onder)aannemers en installateurs, maar alle kennis onder één dak. 

 

Ons eigen ervaren en gecertificeerd team bekijkt steeds het meest energievriendelijke uitgangspunt voor elk totaalproject en streeft naar een zo laag mogelijk E-peil én een zo laag mogelijk energiefactuur voor elke klant. 100% op maat van jouw project, van ontwerp tot en met de inbedrijfstelling en nazorg.

Let's talk!

We ontvangen je graag in ons kantoor te Geel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Daarin bespreken we de mogelijkheden voor jouw projecten en bekijken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen, op korte en lange termijn

Ontdek in onze whitepaper de 6 voordelen om als architect samen te werken met ETS