We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Groene energie van de toekomst

Sanitair

Persoonlijke verzorging is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven. De keuze in sanitair is daarom ook eentje waar goed over nagedacht moet worden. Hoe je jouw badkamer, toilet, en dergelijke inricht heeft niet alleen invloed op je humeur, maar ook op je energie- en waterfacturen. Wij zorgen ervoor dat jij bij het bouwen of renoveren van je woning de juiste keuzes maakt die het best bij jouw wensen, levensstijl en budget aansluiten.

sanitair

Een badkamer is echt een ruimte waar je tot rust moet komen én een ruimte die qua stijl en trends bij de rest van het huis moet passen, daarom is het belangrijk dat de badkamer volledig voldoet aan jouw wensen.

sanitaire installatie door ETS

Een groot percentage van het leidingwater dat in woningen gebruikt wordt kan perfect vervangen worden door regenwater, voor je wasmachine, toilet, gazon en planten of om te poetsen.

Onbehandeld leidingwater bevat kalk. Op zich is kalk niet ongezond of schadelijk, maar er zijn wel negatieve gevolgen aan verbonden. Een waterverzachter die het water ontkalkt is hiervoor de oplossing.

Waterverzachter