We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Het verhaal
achter ETS

Kwaliteit, betrouwbaarheid en RESCert gecertificeerd

50 jaar ervaring in energie installatie

ETS is jouw professionele partner in verwarming, sanitair, elektrische installaties en hernieuwbare energie, voor nieuwbouw als voor verbouwing in de Kempen en omstreken. 


De gecombineerde 50 jaar ervaring in energie installatie van zaakvoerders Louis en Rudi maakt van ETS een betrouwbare partner. Met een compleet team van  professionele installateurs wordt elke installatie of verbouwing met de beste zorg uitgevoerd en opgevolgd van A tot Z.


Onze projecten gaan van sanitair en elektrische installaties voor woningbouw, over ventilatie tot fotovoltaïsche zonne-installaties en geothermische warmtepompen voor passief koelen en verwarmen.


Meer dan 50 jaar ervaring en expertise

Plan van aanpak bij een eerste gesprek

1.
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Maak via onze website een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek met één van onze bouwexperts om de mogelijkheden te bespreken.

2.
We informeren je over alle mogelijke oplossingen.

Kom langs met je plannen of de voorontwerpen en we bespreken samen de mogelijkheden van bouwtechnieken en installaties voor jouw project.

3.
Je ontvangt een voorstudie en offerte.

Aan de hand van de plannen bezorgen we je de voorstudies en een gedetailleerde prijsofferte. Hierbij maken wij ook een warmteverliesberekening op. We schetsen een duidelijk beeld van de praktische aanpak.

4.
Duidelijk stappenplan, uitvoering en nazorg.

Na het opstellen van een duidelijk stappenplan worden de werken opgestart en uitgevoerd volgens de besproken fases. Er zal regelmatig een werfoverleg plaatsvinden samen met jou en de architect. Na de opstart en indienststelling van de verschillende technieken bezorgen we je alle nodige documenten.

Louis Goetschalckx

Calculatie-Verkoop

Rudi Meeuws

Technisch installateur

Martine Van de Craen

Commercieel administratief medewerker

Wat onze klanten en leveranciers zeggen: