We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Ontdek waarmee
we je kunnen helpen

Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek of neem een kijkje in ons aanbod oplossingen.

Onze professionele HVAC oplossingen

Waarmee we je kunnen helpen:

Ons team van vaste installateurs zet zich voor jou in. Elke installatie wordt met de beste zorg uitgevoerd en opgevolgd van A tot Z, van verwarming tot sanitair en slimme oplossingen voor je woning.

installatie sanitair

Gemiddeld 70% van de energiekosten van het gezin gaat naar het verwarmen van de woning. Redenen genoeg om te kiezen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie, of je nu kiest voor een systeem op aardgas of warmtepomp.

Ons team verzorgt de plaatsing en aansluiting van je centrale verwarming voor jouw bouwproject. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en staan in voor de vakkundige plaatsing ervan.

Wij verzorgen de plaatsing en afwerking van jouw toestellen voor het sanitair. Dit zijn alle installatieonderdelen in ruimtes zoals badkamers, slaapkamers, het toilet en andere ruimtes. De installatie kan ook worden geplaatst in combinatie met een zonneboiler.

ventilatie oplossing

De verstrengde isolatienormen zorgen ervoor dat we een continue ventilatiestroom nodig hebben, wat een ventilatiesysteem voor je woning verplicht maakt volgens de EPB normen.

Onze experten gaan daarom op zoek naar de beste ventilatietechnieken voor jouw bouwproject zodat deze voorzien kan worden van gezonde binnenlucht.

Wij voorzien de installatie en aansluiting van alle elektrische installaties in jouw woning. Gaande van de meterkast met alle zaken die hierop zijn aangesloten zoals bekabeling, schakelaars, wandcontactdozen, verlichtingsarmaturen, machines, toestellen en alles wat nodig is om deze installaties te voorzien van elektrische energie.

Duurzaam wonen doe je met slimme oplossingen in je woning, denk maar aan een slimme thermostaat om je verwarming makkelijker en specifieker in te stellen en zo te besparen op je energiefactuur of beheersystemen zoals KNX, Niko Home Control.

Ons team verzorgt de plaatsing en installatie van deze oplossingen in jouw woning zodat jij energie en geld kan besparen.

Van zonnepanelen tot geothermische warmtepompen en zonneboilers, het zijn allemaal hernieuwbare energiebronnen die je kan installeren om te voldoen aan de EPB normen bij het bouwen van je woning.
Onze bouwprofessionals zorgen voor de installatie en aansluiting van elk systeem voor hernieuwbare energie.

energie-installatie

Nieuwsgierig naar meer?

Wil je meer weten over de oplossingen die wij aanbieden, of wil je graag een kennismakingsgesprek?