We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Verluchting

Plaatsing en onderhoud

Voor de plaatsing van ventilatie doe je best beroep op een ervaren installateur. Door deskundig advies ben je zeker van het juiste ventilatiesysteem voor jouw situatie en van een 100% correcte plaatsing en werking.

Plaatsing door ETS

Voor het plaatsen van een ventilatiesysteem vertrekken wij telkens van een ventilatievoorontwerp.  Hiermee worden het gekozen systeem en diens voordelen en impact in kaart gebracht. 

Nadien wordt de ventilatie geplaatst volgens de grootste precisie en wordt de inregeling van de ventielen door ons vakkundig team nauwkeurig verzorgd. Ook voor het onderhoud kan je bij ons terecht. 

Ventilatiesysteem installatieonderhoud

Onderhoud

Een ventilatiesysteem moet op regelmatige basis onderhouden worden om de goede werking ervan te garanderen. Bij de plaatsing van het systeem krijg je van ons de nodige instructies voor het onderhoud van de unit, kanalen en ventielen. Ook voor het toeleveren van nieuwe filters kan je bij ons terecht.

Onderhoud ventilatiesysteem D

Doordat bij ventilatiesysteem D de buiten- en binnenlucht mechanisch aan- en afgevoerd wordt, houden de filters het stof en vuil tegen om de ventilatiecapaciteit van je systeem hoog te houden. Hierdoor moeten de luchtfilters ongeveer om de 3 maanden gereinigd worden. Dit kan eenvoudig met de stofzuiger gebeuren. Na een tijd kan je de filters best vervangen.

 

Na een aantal jaren in gebruik dien je ook het kanalennet te laten nakijken. Zo ben je zeker van een optimale werking van je ventilatiesysteem. 

Wat je ventilatiebehoeften ook zijn, ETS zorgt voor een aangenaam binnenklimaat!