We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Realisatie door ETS

Gezinswoning te Ravels

ETS mocht in deze gezinswoning te Ravels zorgen voor een aantal technische realisaties.

 

Zonnepanelen + vloerverwarming = duurzame samenwerking

Een duurzame start voor deze woning. Door het plaatsen van zonnepanelen kan dit gezin profiteren van hernieuwbare energie. Een groot deel van de door ons geplaatste installaties zal op zonne-energie kunnen werken. Zo hebben we bijvoorbeeld vloerverwarming geplaatst. 

 

Wist je dat vloerverwarming een stuk efficiënter is dan verwarmen met radiatoren? Dat komt omdat de verwarmingselementen verspreid liggen over de hele oppervlakte. Zo kan je de thermostaat een graadje minder zetten en toch genieten van een warme ruimte.

 

Zuivere lucht dankzij ventilatiesysteem D

Om te voldoen aan de huidige EPB-normen is het noodzakelijk om goed te ventileren. Dankzij ventilatiesysteem D is dit gezin voorzien van een installatie die zorgt voor zuivere en zuurstofrijke lucht. 

 

Een condensatieketel om energiezuinig te verwarmen

Met een condensatieketel kan dit gezin besparen op hun verwarmingskosten. In tegenstelling tot een traditionele verwarmingsketel worden de uitgestoten rookgassen en waterdampen bij een condensatieketel opnieuw gebruikt. Zo gaat er zo weinig mogelijk van de opgewekte energie verloren.

 

Samengevat
De technieken die ETS heeft geïnstalleerd zijn:

  • Condensatieketel
  • Vloerverwarming
  • Ventilatiesysteem
  • Elektriciteit 
  • Sanitair
  • Zonnepanelen

 

Ben je benieuwd naar wat ETS voor jou kan betekenen? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Ontdek hier waar wij je mee kunnen helpen.

Ook geïnteresseerd in een realisatie op maat?

Neem dan zeker contact met ons op. Samen bekijken we welk plan het beste bij jouw noden past.