We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Realisatie door ETS

Enkele technische installaties in woning

ETS mocht in deze woning te Mol zorgen voor een aantal technische realisaties.

 

Zonnepanelen + warmtepomp = duurzame samenwerking

Een duurzame start voor deze woning. Door het plaatsen van zonnepanelen kan dit gezin profiteren van hernieuwbare energie. Een groot deel van de door ons geplaatste installaties zal op zonne-energie kunnen werken. Zo hebben we bijvoorbeeld een geothermische warmtepomp geplaatst. 

 

Voor deze warmtepomp is het nodig om geothermische putten verticaal in de aardbodem te boren. Hierlangs kan natuurlijke warmte onttrokken worden. De elektriciteit voor de aandrijving van het systeem produceren ze gewoon zelf met hun zonnepanelen!

 

Zuivere lucht dankzij ventilatiesysteem D

Om te voldoen aan de huidige EPB-normen is het noodzakelijk om goed te ventileren. Dankzij ventilatiesysteem D is dit gezin voorzien van een installatie die zorgt voor zuivere en zuurstofrijke lucht. 

 

Duurzaam verwarmen met vloerverwarming

Om de woning te verwarmen, heeft dit gezin gekozen voor vloerverwarming. Een slimme keuze want wist je dat vloerverwarming een stuk efficiënter is dan verwarmen met radiatoren? Dat komt omdat de verwarmingselementen verspreid liggen over de hele oppervlakte. Zo kan je de thermostaat een graadje minder zetten en toch genieten van een warme ruimte.

 

Samengevat

De technieken die ETS heeft geïnstalleerd zijn:

  • Geothermische boring
  • Warmtepomp
  • Vloerverwarming
  • Ventilatiesysteem D
  • Sanitair
  • Zonnepanelen
  • Elektriciteit

 

Ben je benieuwd naar wat ETS voor jou kan betekenen? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek hier waar wij je mee kunnen helpen.

Ook geïnteresseerd in een realisatie op maat?

Neem dan zeker contact met ons op. Samen bekijken we welk plan het beste bij jouw noden past.