We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Realisatie door ETS

Moderne woning te Ravels

ETS mocht in deze woning te Ravels zorgen voor een aantal technische realisaties.

 

Zonnepanelen = een duurzame keuze

Een duurzame start voor deze woning. Door het plaatsen van zonnepanelen kan dit gezin profiteren van hernieuwbare energie. Een groot deel van de door ons geplaatste installaties zal op zonne-energie kunnen werken. 

 

Zuivere lucht dankzij ons ventilatiesysteem 

Om te voldoen aan de huidige EPB-normen is het noodzakelijk om goed te ventileren. Dankzij ventilatiesysteem D is dit gezin voorzien van een installatie die zorgt voor zuivere en zuurstofrijke lucht. 

 

Duurzaam verwarmen met vloerverwarming en een condensatieketel

Om de woning te verwarmen, heeft dit gezin gekozen voor vloerverwarming. Een slimme keuze want wist je dat vloerverwarming een stuk efficiënter is dan verwarmen met radiatoren? Dat komt omdat de verwarmingselementen verspreid liggen over de hele oppervlakte. Zo kan je de thermostaat een graadje minder zetten en toch genieten van een warme ruimte.

 

Met een condensatieketel kan dit gezin besparen op hun verwarmingskosten. In tegenstelling tot een traditionele verwarmingsketel worden de uitgestoten rookgassen en waterdampen bij een condensatieketel opnieuw gebruikt. Zo gaat er zo weinig mogelijk van de opgewekte energie verloren.

 

Samengevat
De technieken die ETS heeft geïnstalleerd zijn:

  • Condensatieketel
  • Vloerverwarming
  • Ventilatiesysteem 
  • Sanitair
  • Zonnepanelen
  • Elektriciteit

 

Ben je benieuwd naar wat ETS voor jou kan betekenen? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Ontdek hier waar wij je mee kunnen helpen.

Ook geïnteresseerd in een realisatie op maat?

Neem dan zeker contact met ons op. Samen bekijken we welk plan het beste bij jouw noden past.