We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Realisatie door ETS

Moderne woning te Herenthout

ETS mocht in deze woning te Herenthout zorgen voor een aantal technische realisaties.

 

Zonnepanelen = een duurzame keuze

Een duurzame start voor deze woning. Door het plaatsen van zonnepanelen kan dit gezin profiteren van hernieuwbare energie. Een groot deel van de door ons geplaatste installaties zal op zonne-energie kunnen werken. 

 

Zuivere lucht dankzij ons ventilatiesysteem 

Om te voldoen aan de huidige EPB-normen is het noodzakelijk om goed te ventileren. Dankzij ventilatiesysteem D is dit gezin voorzien van een installatie die zorgt voor zuivere en zuurstofrijke lucht. 

 

Duurzaam verwarmen met vloerverwarming en een hybride verwarmingssysteem

Om de woning te verwarmen, heeft dit gezin gekozen voor vloerverwarming en een hybride verwarmingssysteem. Een slimme keuze want wist je dat vloerverwarming een stuk efficiënter is dan verwarmen met radiatoren? Dat komt omdat de verwarmingselementen verspreid liggen over de hele oppervlakte. Zo kan je de thermostaat een graadje minder zetten en toch genieten van een warme ruimte.

 

Het hybride verwarmingssysteem is een combinatie van een lucht/lucht warmtepomp en een gasgestookte hoogrendementsketel. Ze werken samen om de woning en het sanitaire water te verwarmen. De ene keer zal de warmtepomp voor de meeste warmte zorgen, de andere keer de ketel. Dit hangt af van de buitentemperatuur en de gevraagde warmte.

 

Samengevat
De technieken die ETS heeft geïnstalleerd zijn:

  • Hybride verwarmingssysteem
  • Vloerverwarming
  • Ventilatiesysteem 
  • Sanitair
  • Zonnepanelen

 

Ben je benieuwd naar wat ETS voor jou kan betekenen? Dan kan je vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ontdek hier waar wij je mee kunnen helpen.

Ook geïnteresseerd in een realisatie op maat?

Neem dan zeker contact met ons op. Samen bekijken we welk plan het beste bij jouw noden past.