We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Waarom kiezen voor ETS als professionele HVAC partner?

Ben je op zoek naar een professionele partner in verwarming, sanitair, elektrische installaties en hernieuwbare energie? Zowel bij nieuwbouw als verbouwen kan je op ETS rekenen! Waarom wij de slimste keuze voor jouw huis zijn? Dat lees je in deze blog.

Passie voor kwaliteit

ETS staat voor Energy Technology Services. We zijn een bedrijf dat samenwerkt met vaste installateurs. Zo ben je zeker van een kwaliteitsvolle installatie die met zorg is geïnstalleerd. Van ontwerp tot en met de inbedrijfstelling en nazorg staan wij met veel goesting klaar om je verder te helpen. Dat maakt ETS zo bijzonder, de passie voor het afleveren van een kwaliteitsvol product.

Transparante werkmethode

Wij zijn zeer transparant over ons plan van aanpak zodat je meteen weet wat je mag verwachten. Via onze website kan je een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we samen met jou de mogelijkheden van bouwtechnieken en installaties voor jouw project. Aan de hand van de gemaakte plannen, ontvang je van ons de voorstudies en een gedetailleerde prijsofferte. 


We maken ook altijd een warmteverliesberekening op. Zo weet jij precies hoeveel warmte jouw huis verliest en weten wij exact hoeveel vermogen de installatie nodig heeft om te voldoen aan de warmtevraag van jouw woning. Uiteindelijk stellen we een stappenplan op en kunnen de werkzaamheden beginnen! Geen nood, ook hier mag je deel van uitmaken. We plannen regelmatig een overleg in samen met jou en onze architect zodat je op de hoogte blijft.

HVAC partner

50 jaar ervaring

Een halve eeuw ervaring, dat is één van onze grootste troeven. Wij kennen onze systemen vanbinnen en vanbuiten waardoor je zonder zorgen kan genieten van jouw installatie. We zijn dan ook een gecertificeerde RESCert installateur. Dit wil zeggen dat je hierdoor recht hebt op premies van de Vlaamse Overheid voor zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers! Premies zijn zeker een voordeel, maar weet je wat nog fantastisch is? Dit certificaat is een garantie op professionele installaties en vakmannen.

Een ruim aanbod in HVAC

Wist je dat het sinds 2014 verplicht is voor (ver)nieuwbouwwoningen om een minimaal aandeel van de nodige energie uit hernieuwbare bronnen te halen? Gelukkig kan je hiervoor bij ons terecht. Wanneer je voor ETS kiest, ben je zeker van een ruim aanbod energie oplossingen.


HVAC staat voor Heating, Ventilation and Air Conditioning. Wij kunnen jou dus helpen bij het verwarmen en koelen van jouw woning. Wil je een sanitaire installatie, ook dan staan we parraat! Voldoe jij al aan de EPB normen met een continue ventilatiestroom? Hiervoor is een ventilatiesysteem de beste optie. Je raad het goed, ook hierbij kunnen we je helpen! Heeft jouw elektriciteit een update nodig? Of moet er een hele installatie gebeuren? Wij voorzien de installatie en aansluiting van elektrische installaties van A tot Z. Kortom, ETS is de beste all-in partner als het gaat om energie-efficiëntie.

Je kan bij ons terecht voor de volgende energiesystemen:

 

 • Warmtepomp
 • Condensatieketel
 • Vloerverwarming
 • Ventilatie
 • Waterverzachter
 • Recuperatie van regenwater
 • Inloopdouche
 • Systeem C+
 • Systeem D
 • Verlichting
 • Lichtstudie
 • Domotica
 • Warmtepompboiler
 • Zonnepanelen

 

Niet alleen het aanbod telt, de service is zeker even belangrijk! Daarom verzorgen wij tot in de puntjes onze installaties. We houden daarbij steeds rekening met jouw wensen en budget. 

Nieuwsgierig naar meer?

Wil je meer weten over de oplossingen die wij aanbieden, of wil je graag een kennismakingsgesprek?

Deel dit artikel