We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Realisatie in de kijker

Wij tonen je graag deze realisatie: een moderne nieuwbouw in Westerlo vol met technische installaties geïnstalleerd door ETS!

Bij realisatie in de kijker krijg je de kans om letterlijk binnen te kijken bij onze klanten. Wij zijn trots op ons bedrijf en onze kwaliteit. Daarom staan wij te popelen om deze moderne nieuwbouw in Westerlo te tonen vol met technische installaties geïnstalleerd door ETS!

Energiesystemen die samenwerken

Duurzaamheid en nieuwbouw zijn niet meer van elkaar weg te denken. In deze woning hebben wij verschillende energiesystemen mogen installeren. Dit gezin is nu voorzien van een mooie set zonnepanelen die, in samenwerking met een warmtepomp, voor verwarming zorgt. 

 

Het is niet zomaar een warmtepomp, maar een geothermische warmtepomp! Dat wil zeggen dat we een geothermische installatie hebben geplaatst. We boren dan geothermische putten verticaal in de aardbodem. Hierlangs kan natuurlijke warmte worden onttrokken. 

Zuivere lucht, dankzij systeem D

Met ons ventilatiesysteem D is dit gezin zeker dat ze voldoen aan de EPB-normen. Bovendien kunnen ze genieten van zuivere lucht. Dit betekent dat er altijd verse, zuurstofrijke lucht in de woning hangt wat een positieve invloed heeft op de luchtkwaliteit. Bye, bye hoestjes en verkoudheden!

ventilatiesysteem D
ventilatiesysteem D

Let it rain!

Het toilet doorspoelen met regenwater? Ja het kan! Hier hebben wij een systeem mogen plaatsen waarmee dit gezin regenwater kan opslaan, filteren en (her)gebruiken. Een groot percentage van het leidingwater dat ze gebruiken kan nu vervangen worden door regenwater. Dit zullen ze zeker merken aan hun energiefactuur. 

 

Niet alleen de besparing op het factuur maakt zo’n systeem interessant, het is ook nog eens een stuk beter voor apparaten en kranen. In leidingwater zit veel kalk. Dit kan huishoudelijke apparaten, kranen, glas en leidingen aantasten. Gelukkig is dit bij regenwater verleden tijd. Hier zit namelijk een stuk minder kalk in.

Installatie douche
installatie ligbad

Geen koude voeten meer

Niemand houdt van koude voeten. Ook dit gezin niet! Zij hebben dus gekozen voor vloerverwarming. Dat is heel slim want hierdoor besparen ze op hun energiefactuur. Met vloerverwarming kan je de thermostaat wat lager zetten en toch nog genieten van een aangename warme ruimte.

installatie vloerverwarming

Niko Home Control

Slim gezi(e)n! Kiezen voor een slimme installatie. Hier kozen ze voor de Niko Home Control. Bij een Niko Home Control systeem begin je met een basis installatie die je na verloop van tijd, en volgens eigen behoefte, kan uitbreiden zonder dat hiervoor extra bedrading moet worden toegevoegd. Het enige dat je nodig hebt is elektriciteit!

 

Met een Niko Home Control systeem kan je:

  • Alle toestellen en verlichting in je woning beheren met slechts één schakelaar.
  • Je rolluiken en zonwering automatiseren.
  • Spraakherkenning gebruiken om bijvoorbeeld het licht te dimmen, het alarm te activeren of de temperatuur te regelen.
  • Opteren voor draadloze schakelaars die op eender welke plaats geïnstalleerd kunnen worden.

 

Kortom, dit was een geslaagde realisatie! Wij zijn blij dat we deze nieuwbouw hebben mogen omtoveren tot een duurzame woning. Wil jij ook verduurzamen of heb je een project in jouw hoofd? Aarzel niet en contacteer ons!

Nieuwsgierig naar meer?

Wil je meer weten over de oplossingen die wij aanbieden, of wil je graag een kennismakingsgesprek?

Deel dit artikel