We zijn met verlof van 26 december tot en met 8 januari. Fijne feestdagen!

Wat is een energie-installatie bij ETS?

ETS is gespecialiseerd in het plaatsen van volledige energie-installaties in woningen en bedrijven, van ontwerp tot en met de inbedrijfstelling en nazorg. Ons team van ervaren RESCert gecertificeerde bouwprofessionals garandeert 100% kwaliteit en betrouwbaarheid bij elke installatie. Wij hebben dus alle kennis en expertise in huis! Maar wat is dat nu precies een energie-installatie en wat houdt dat in? Dat vertellen we je graag!

Table of Contents

Onderdelen van een energie-installatie

ETS is een totaalaannemer voor energie-installaties, maar wat zit daar nu precies in? Een totale energie-installatie bestaat uit enkele verschillende onderdelen, namelijk:

Verwarming & koeling

Ons team verzorgt de plaatsing en aansluiting van je centrale verwarming voor jouw bouwproject.

Sanitair

Wij verzorgen de plaatsing en afwerking van jouw toestellen voor het sanitair. De installatie kan ook worden geplaatst in combinatie met een zonneboiler.

Ventilatiesystemen

De verstrengde isolatienormen zorgen ervoor dat we een continue ventilatiestroom nodig hebben. Onze experten gaan daarom op zoek naar de beste ventilatietechnieken voor jouw bouwproject.

Elektriciteit

Wij voorzien de installatie en aansluiting van alle elektrische installaties in jouw woning, gaande van de plaatsing van de verlichtingsarmaturen tot en met de aansluiting van de zonnepanelen.

Slimme oplossingen

Duurzaam wonen doe je met slimme oplossingen in je woning. Ons team verzorgt de plaatsing en installatie van deze oplossingen in jouw woning.

Hernieuwbare energie

Onze bouwprofessionals zorgen voor de installatie en aansluiting van elk systeem voor hernieuwbare energie.

Al deze elementen samen vormen een energie-installatie en zorgen ervoor dat je een energiezuinige woning bouwt, die klaar is voor de toekomst!

Eén aanspreekpunt voor al je installaties

ETS is totaalaannemer voor alle bouwtechnieken en energie-installaties, van sanitair tot verwarming, elektriciteit en ventilatie. Dat betekent dat we steeds het meest energievriendelijke uitgangspunt bekijken voor elk totaalproject en streven naar een zo laag mogelijk E-peil én een zo laag mogelijk energiefactuur voor elke klant. Al onze installaties zorgen voor een maximale energiezuinigheid van jouw woning.

 

We kiezen ook steeds voor de beste kwaliteit voor onze producten bij elke installatie. Zo ben jij zeker van een duurzame investering.

Onze werkwijze

ETS werkt samen met de architect van het project voor het opstellen van onze nauwkeurige offertes. Die voorzien we steeds van de nodige rekennota’s en technische fiches. 

 

We verzorgen tijdig de werkvoorbereiding, het uitvoeringsdossier met ingetekende kanalen- en leidingtracés, de nodige documenten voor het postinterventiedossier en het meet- en opstartrapport voor ieder project. Zo moet de klant zich hier geen zorgen over maken en kan er zorgeloos, maar vooral energiezuinig, gebouwd worden!

Meer informatie voor jouw totaalproject?

ETS is dé geschikte partner voor energiebesparende systemen.

Deel dit artikel